Hej 2017!

Hej 2017!

Hej! Det nya året är här. Äntligen. Även om jag kanske inte är någon som avlägger nyårslöften eller så tycker jag ändå om när det blir ett nytt år. Man kanske inte lämnar allt det som hänt förra året bakom sig, men nu börjar ett nytt kapitel. Det är fortfarande samma bok, men det skrivs en ny del nu. Och år 2016 var speciellt skönt att lämna och kliva in i 2017 istället. Det var ett dåligt år för världen, men även på ett personligt plan. Jag mådde inte mitt bästa. Det var stress och ångest och skit. Jag kände mig mest lite vilsen tror jag. MEN det hände såklart inte bara dåliga saker; jag har många minnen jag kommer titta tillbaka på med ett leende på läpparna. Minnen med mina vänner och min familj. Fan vad bra de är.

Jag har haft en liten uppsats att skriva såhär i början på året, så därför har jag inte haft tiden att titta igenom bilder från min resa jag gjorde med min bästa vän i slutet av förra året/början på detta år. Men det kommer. Och så en sammanfattning av 2016 i bilder. Håll utkik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *