Julbakning.

Julbakning.

img_20161126_163410-copyweb
Det är mindre än en månad kvar till julafton. Jag har insett de senaste åren att jag faktiskt gillar julen väldigt mycket, men mest tiden innan. Själva julafton är över så snabbt, men månaden innan är väldigt mysig tycker jag. Man dricker julmust och äter lussebullar, pyntar med allt man förknippar julen med och tittar på juliga filmer (mina favoriter är The Holiday och Love Actually vilka jag tittar på varje år runt juletid). Igår hade jag Medina här och så hjälpte hon mig att baka: en sats lussebullar och en sats saffransbullar med mandelmassefyllning. På kvällen sedan så tittade vi, tillsammans med min mamma, på det som vi påbörjat på fredagen – Gilmore Girls: A Year in the Life. Det kliar i fingrarna så mycket som jag vill skriva om det, MEN jag tänker inte spoila någonting för de som inte sett det så jag säger ingenting!

img_20161127_134637-copyweb
img_7810-copyweb
I förmiddags vaknade jag upp med en sovande Medina i sängen bredvid min. Jag gick ner till köket och skulle komma tillbaka upp med lussebullar och chailatte till henne, men hon vaknade och kom ner medan jag höll på. Vi låg i sängen och tittade på Love Actually, som Medina inte hade sett förrän nu, och sedan åt vi frukost med hemmagjord varm choklad (med grädde och marshmallows på toppen på min och bara grädde på toppen på hennes) i mina finaste muggar. Medina sa att den var godare än Starbucks, så ja, den komplimangen tar man ju gärna emot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *